Finance Manager til Atcore i København

Article

Til vores kontor i København søger vi en finansielt stærk person der trives både med udviklings- og ledelsesopgaver, samt have 100% styr på den daglige økonomi og HR drift.

Posted on

Har du evnerne og lysten til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst, og som opererer i en spændende branche under stor forandring? Er du en finansielt stærk person, der trives både med drift- og udviklingsopgaver samt udarbejdelse af materiale til ledelsen? Så er du måske den Finance Manager, vi søger.

Ansvarsområde

Som Finance Manager får du ansvaret for håndteringen og videreudviklingen af selskabets regnskabsfunktion fra A – Z. Du vil referere til selskabets CEO. Som Finance Manager kommer du til at arbejde ”hands-on” i en alsidig hverdag.

Det bliver dit ansvar at sikre en regnskabsfunktion på absolut topniveau. Du vil samtidig være ansvarlig for at drive effektivisering og automatisering af funktionens opgaver for at sikre, at området kan håndtere virksomhedens fortsatte vækst.

I rollen som Finance Manager vil du tage del i den daglige drift, og du vil skulle håndtere klassiske regnskabsopgaver som debitor- og kreditorstyring, ind- og udbetalinger, kreditstyring og rykkerprocedure. Derudover vil du have ansvar for;

  • Bank.
  • Likviditets- og balancestyring, afstemninger og optimering.
  • Moms og skat.
  • Lønudbetaling og afstemning.
  • Deltagelse i måneds- og årsafslutning.
  • Udarbejdelse af årsregnskab.
  • Interne kontroller.
  • Ad hoc projekter og udvikling.

Kvalifikationer

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du har en relevant uddannelse såsom cand.merc.aud. og/eller HD-R. Ideelt set har du en baggrund fra revisionsbranchen og eventuelt med erfaring fra en regnskabsafdeling. Vi forventer desuden, at du behersker det engelske sprog på fornuftigt niveau, mundtligt såvel som skriftligt. Kendskab til regnskabsprogrammet Workbook vil være en fordel, men ikke et krav.

Som person er du i stand til at skabe overblik og struktur for at sikre høj kvalitet i et miljø, hvor der er mange bolde i luften. Du er nysgerrig, tør udfordre eksisterende rutiner og kan involvere dig i detaljerne af komplekse problemstillinger. Du forstår værdien af et stærkt samarbejde med resten af organisationen og ledelsen og evner at skabe gode relationer på tværs af virksomheden.

Vi tilbyder

Som Finance Manager i Atcore får du mulighed for at sætte dit eget præg på din hverdag, og den udvikling dine opgaver skal gennemgå. Du vil få kontor på vores adresse i Århusgade på Østerbro.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Om Atcore

Atcore er en moderne konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder med at bruge data til at forbedre kundeoplevelsen og øge salget. Vi er en række højt-specialiserede konsulenter fordelt på vores kontorer i København og Aarhus, som alle yder en stor indsats for at give kunderne en helt særlig oplevelse.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du højt drive og kompetencerne, så send os hurtigst muligt en velbegrundet ansøgning og dit CV. Vi vurderer indkomne ansøgere løbende, hvorfor annoncen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

CEO, Sebastian Gullak på telefon 60604060 eller sg@atcore.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.