Atcore køber Salesforce Top Partner

Article

Det danske digitale konsulenthus Atcore vil styrke tilgangen til at skabe den gode kundeoplevelse, og derfor opruster de nu med opkøb af Nordens største uafhængige Salesforce Marketing Cloud partner, CRM Toolbox.

Posted on

Ingen i marketing er længere i tvivl om, at den digitale verden er fremtiden. Men hvilke discipliner inden for den digitale verden, er der mest fremtid i? Hos Atcore er strategien klar, brugen af kundedata på tværs af kanaler bliver et af de vigtigste værktøjer, og derfor har man ønsket at styrke denne del ved at opkøbe CRM Toolbox:

»De sidste par år har der været meget fokus på at få styr på de primære digitale kontaktpunkter, så som CMS, E-commerce og Apps blandt virksomhederne. Nu oplever vi i stigende grad, at omdrejningspunktet bliver at får styr på kunde profilen, kundedata og aktivering heraf, for at kunne skabe den gode kundeoplevelse. Det kræver indgående kendskab og viden omkring de førende marketing teknologier der findes på markedet.  Derfor har vi fået CRM Toolbox ind under Atcore-paraplyen, da de netop er stærke på kundeprofiler og udveksling af data mellem Salesforce Cloud teknologier« fortæller Sebastian Gullak, der er CEO hos Atcore.

Salesforce: »Vi har fart på«

For et år siden, indgik Salesforce og Google partnerskab om at bruge deres teknologier i samspil for at få endnu bedre forståelse for kunderne. Hos Salesforce ser man positivt på opkøbet af deres partner CRM Toolbox, der har vist sig at have rigtige gode kompetencer, som man nu mener bliver udvidet ved opkøbet:

»Jeg er glad for at se, at stærke spillere konsoliderer sig omkring vores teknologi. Vi har fart på og har samtaler med samtlige ambitiøse større virksomheder i Danmark. Med en samling af så stærke kompetencer ét sted får vi en stærk partner i Atcore, som vi glæder os til at forløse vores Cloud teknologiers fulde potentiale sammen med«, fortæller Jacques Soelberg, Regional Vice President Marketing Cloud North fra Salesforce.

Virksomheder vil bruge kundedata og være Omnichannel

»Når vi hjælper vores kunder med deres digitalisering, skal vi sikre at de forstår kunderne og kan servicere dem på en intelligent måde. Vi tror på, at den bedst mulige forudsætning herfor, ligger i krydsfeltet mellem Google og Salesforce, der har hver deres styrker i at indsamle og aktivere data omkring kunderne. Samtidigt er det to teknologier, der er let tilgængelige at komme i gang med, hvilket er rigtigt vigtigt, når virksomhederne skal sikre kost-effektiv forankring og fremdrift.

Atcore er i forvejen en rigtigt stærk Google Marketing Platform Partner, hvor vi netop har vundet prisen blandt Google Marketing Platform Partnere fra hele verden, for bedste brug af Googles teknologi, for vores arbejde med at aktivere kundedata i et Omnichannel perspektiv for Matas.

Med CRM Toolbox, der er Danmarks eneste Salesforce Silver Partner med fokus på Marketing, kan vi nu tilbyde vores kunder endnu stærkere kompetencer, i at sikre god kommunikation og service i de mange kontaktpunkter forbrugerne benytter.«

»Der kommer flere og flere krav til brug af data i kølvandet af GDPR. Både med ITP 2.0 og ePrivacy, der ligger lige om hjørnet, bliver det vigtigere end nogensinde før, at have styr på sin kundedata, og arbejde sammen med de marketing økosystemer, der har de bedste forudsætninger for at skabe personaliseret og relevant kommunikation.

Kombinationen af Google og Salesforce giver os mulighed for dette, og styrker os samtidigt i det nødvendige fremtidige perspektiv, om at kunne automatiserede processer der indsamler viden om kundernes behov, og afkoder mønstre. Det gør os i stand til at kunne skabe gode kundeoplevelser på et personligt plan, i samtlige af de kontaktpunkter som kunderne foretrækker« fortsætter Sebastian Gullak, CEO i Atcore.

Atcore hjælper virksomheder som Coloplast, Matas, Rockwool, Oticon, Sydbank, Schneider Electric til at sætte kunden i centrum, og bruge data til at skabe bedre kundeoplevelser, digitalisere ‘Go-To-Market’, og øget salget.

CRM Toolbox har siden 2012 specialiseret sig i Salesforce Cloud teknologier med fokus på marketing, salg og service, og bruger kundedata til at skabe værdi for kunder som Boozt, Greenpeace, Gant, Falck, Dagrofa m.fl.

CRM Toolbox er i 2018 blevet kåret til Salesforce Top 10 Partner og er Salesforce Silver Partner.